Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου

0
54

Κριός 21/3-20/4

Σήμερα εκπέμπετε έντονη γοητεία και είστε ιδιαιτέρως εξωστρεφής και ομιλητικός. Στην εργασία σας όμως θα αντιμετωπίσετε αρκετές αντιξοότητες που ευτυχώς θα καταφέρετε να ξεπεράσετε.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Όσοι έχετε παιδιά σήμερα θα κάνετε χρήση του μεγάλου σας όπλου που είναι η υπομονή. Θα είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικά τα τεκταινόμενα. Οι έχοντες ερωτική σχέση θα έρθετε αντιμέτωποι με μια παγερή συμπεριφορά από το σύντροφο σας. Ίσως να μην έχει καλή μέρα οπότε προσπαθήστε να έχετε κατανόηση.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Σπανίως επιτρέπετε στο σύντροφο σας να μιλάει άσχημα για τους γονείς σας. Έχει κάποιο δίκαιο γιατί δεν ήταν ευγενικοί μαζί του αλλά το παρατραβάει. Βρείτε τη χρυσή τομή διότι θα κατηγορηθείτε ότι δεν τον υποστηρίζετε.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Σήμερα όσο λιγότερο μιλήσετε στον εργασιακό σας χώρο τόσο το καλύτερο. Επειδή η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη αποφύγετε κάθε διαφωνία. Στις καθημερινές σας μετακινήσεις και συναλλαγές θα αντιμετωπίσετε σκληρότητα χωρίς λόγο.

 

Λέων 23/7-23/8

Σήμερα όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε μια πάρα πολύ άσχημη μέρα στις εισπράξεις σας. Μην βγάζετε συμπεράσματα για το μέλλον λόγω της ημέρας. Οι υπάλληλοι θα αντιμετωπίσετε ψυχρότητα από ανωτέρους.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Σήμερα φροντίζετε τον εαυτό σας και τον προσωπικό σας χώρο. Όμως έχετε χαμηλή αυτοπεποίθηση που είναι και το βασικό αρνητικό του ζωδίου σας. Ασχοληθείτε με αυτά που είστε δυνατοί για να ανεβάσετε την ψυχολογία σας.

 

Ζυγός 23/9-22/10

Βρίσκεστε σε μια διζωνική περιοχή, από την μια θέλετε την ησυχία σας και από την άλλη έχετε υποχρέωση να πάτε σε πολλές προγραμματισμένες συναντήσεις. Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας να τελειώνετε το δυνατόν συντομότερο.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Τα φιλόδοξα σχέδια σας και η γνωστή μαχητικότητα σας έχουν τροχοπέδη την οικονομική σας κατάσταση. Σας λείπουν κεφάλαια για τα άλματα που σκέφτεστε. Στέφεστε για βοήθεια σε κάποιους φίλους άλλα απογοητεύεστε.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Όσοι έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο πρόσωπο από τον εργασιακό χώρο μην κάνετε καμιά κίνηση σήμερα γιατί θα βρεθείτε εκτεθειμένοι . Άλλη μέρα και εκτός χώρου. Δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά σήμερα.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τον Θεό. Πολλοί θα επισκεφτείτε έναν ιερό ναό και θα προσευχηθείτε. Οι μεταφυσικές σας αναζητήσεις θα είναι έντονες κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Η ιδιαιτέρως αυξημένη όρεξη που έχετε σήμερα να εγείρετε κληρονομικά θέματα θα παρεξηγηθεί από πολλούς. Είναι δικαίωμα σας απλά κάντε το λιγότερο προκλητικά και μην αντιδράτε βίαια σε αρνήσεις.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Σήμερα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε όλες τις συναντήσεις σας, είτε ερωτικές είτε επαγγελματικές. Η συμπεριφορά σας θα είναι χαλαρή και δεν θα εμπνέει εμπιστοσύνη χωρίς να το θέλετε.

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews