Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουλίου

0
107

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου

Κριός: μια επαγγελματική πρόταση, φέρνει μαζί της αναπάντεχα οικονομικά κέρδη. Αυτό σας ενθουσιάζει, σας δίνει ενέργεια και «φτερά». Πριν πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο, ξαναδείτε τις παραμέτρους της πρότασης, όμως, γιατί εμπεριέχονται κίνδυνοι που δεν είναι ορατοί με την πρώτη ματιά.

Ταύρος: με μεγάλη πνευματική διαύγεια, θα ασχοληθείτε με όσα θέματα σας απασχολούν, ακόμα και με τα δυσκολότερα. Το περιβάλλον σας, ζητά τη συνδρομή σας, κυρίως οικονομική. Ζητήματα με τα αδέλφια, για καλό ή για κακό. Ομαλότητα στα εισοδήματα.

Δίδυμοι: η κύρια ασχολία σας σήμερα θα είναι το σπίτι. Η καθαριότητά του, είτε από άποψη υγιεινής, είτε από ενεργειακή άποψη, ένας καθαρισμός, χρειάζεται. Ο καλλωπισμός του χώρου σας επίσης είναι ένα θέμα με το οποίο θα ασχοληθείτε.

Καρκίνος: θα είστε εξωστρεφείς και χαρούμενοι από τη μία, αλλά από την άλλη, εξαιρετικά εγωκεντρικοί και αρνούμενοι να ακούσετε τον οποιονδήποτε και οποιαδήποτε συμβουλή για το χαμήλωμα των τόνων. Πριν δημιουργήσετε μεγάλα προβλήματα με το σύντροφό σας, καλύτερα να ηρεμήσετε λίγο.

Λέων: είναι υπέροχη μέρα για να καταπιαστείτε με δουλειές που χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς και λεπτομερή εξέταση. Μπορείτε να συζητήσετε εποικοδομητικά με όλους. Η πολλή προσοχή στη λεπτομέρεια όμως, μπορεί να σας «κολλήσει τη ρετσινιά» του γραφικού, αρνητικού σχολιαστή των πάντων.

Παρθένος: δεν θα είναι εύκολο για το ταίρι σας να σας πείσει ότι «δεν είναι ελέφαντας». Διακατέχεστε από μια εμμονή, και το κατηγορείτε, αλλά που όμως, είναι καθαρά δική σας ανασφάλεια, και εσείς καλείστε να τη λύσετε. Γι αυτό, σκεφτείτε το καλά πριν εκτοξεύσετε κατηγορίες.

Ζυγός: ίσως το έχετε παρακάνει με τις ερωτικές σας «απαιτήσεις» και το ταίρι σας, εκφράζει σθεναρά αντιρρήσεις. Γι αυτό, κάντε λίγο κράτει στις ορέξεις σας, γιατί δεν είναι όλοι σαν κι εσάς. Μην παραμελείτε τις οικονομικές σας οφειλές προς το δημόσιο, αλλά και προς ΔΕΚΟ.

Σκορπιός: και έφτασε ο καιρός για να πάτε διακοπές. Τι καλύτερο από τη θάλασσα, τον ήλιο, την παραλία, την ξεκούραση και την αλλαγή παραστάσεων…όλα αυτά βέβαια, αν αποφασίσετε να μετακινηθείτε απ΄ το σπίτι σας.

Τοξότης: η επαγγελματική πρόταση που δεχτήκατε εδώ και λίγο καιρό, σήμερα ξεκινά να υλοποιείται και αυτό σας δίνει ενέργεια, αισιοδοξία και χαρά. Οι άνθρωποι που πιστεύουν σε σας, σήμερα σας το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο. Συγχαρητήρια.
Αιγόκερως: η πολλή σοβαρότητα βλάπτει. Κάποιοι μπορεί να περάσουν το σοβαρό σας ύφος και τόνο, για ψυχρότητα και η αλήθεια είναι ότι δίνετε μια τέτοια εντύπωση, κυρίως όταν βρίσκεστε με κόσμο. Επειδή οι επαφές δεν θα λείψουν σήμερα, ίσως καλό είναι να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι σας

Υδροχόος: ό,τι σχετίζεται με το παρελθόν σας, σήμερα θα είναι στο προσκήνιο, γι αυτό να είστε έτοιμοι για όλα. Σχέσεις, φίλοι, συγγενείς, σκέψεις, ιδέες, έρωτες, όλα υπό αμφισβήτηση, και όλα υπό συζήτηση. Το αποτέλεσμα, θα σας δικαιώσει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Ιχθείς: κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε, από το ταίρι σας, όχι γιατί συμβαίνει κάτι στην πραγματικότητα, αλλά γιατί εσείς είστε επιρρεπείς να πιστέψετε ό,τι θέλετε να πιστέψετε. Πριν κατηγορήσετε οποιονδήποτε για οτιδήποτε, διπλοτσεκάρετε για να διαπιστώσετε ποια είναι η απόσταση που σας χωρίζει απ’ την αλήθεια.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews