Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουλίου

0
55

Σήμερα Τετάρτη 12 Ιουλίου

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Κριός: τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ιδιαίτερα οι κοντινοί συγγενείς σας, θέλουν να σας βλέπουν ευτυχισμένους και τους αρέσει που είστε καλά αυτό το διάστημα. Αντιδιαμετρικά, ο Δίας σας δίνει αισιοδοξία και σας δημιουργεί προϋποθέσεις ώστε όλα να πάνε καλά.

Ταύρος: ασχολείστε ως επί το πλείστον με το σπίτι σας, τη διακόσμηση και τον καλλωπισμό του. Αγοράζετε όμορφα πράγματα, ανακαινίζετε κάποιους χώρους, και ασχολείστε περισσότερο με την οικογένεια. Αυτό, μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει.

Δίδυμοι: τελικά, σας πάει η Αφροδίτη. Σας ομορφαίνει, σας δίνει γοητεία, αρχοντιά και μία λάμψη, που κανείς, μα κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος. Συνεχίστε έτσι, και θα δείτε θαύματα να συμβαίνουν γύρω σας.

Καρκίνος: οι καιροί, εγκυμονούν – ίσως και οι γυναίκες – νέα ξεκινήματα είτε στην προσωπική ζωή, είτε στα επαγγελματικά. Να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που προσεγγίζετε τα θέματα της υγείας σας, καθώς μικρά προβλήματα μπορεί να μεγαλώσουν αν τα παραμελήσετε.

Λέων: μπορείτε σήμερα να πάρετε αποφάσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά σας, μπορείτε επίσης να κλείσετε και κάποιες συμφωνίες, που σας αφήνουν με ερωτηματικά για το αν είναι προσοδοφόρες ή όχι. Δεν μπορείτε όμως να επιδιώξετε να πλησιάσετε το ταίρι σας, γιατί είναι «φορτωμένο»

Παρθένος: μια καινούρια ερωτική γνωριμία, σας έχε φέρει σε μεγάλο δίλημμα. Δεν ξέρετε αν πρέπει να ρισκάρετε το καινούριο, εις βάρος του παλαιού. Ίσως η απόφασή σας να πρέπει να ληφθεί βάσει της σταθερότητας και της αγάπης και όχι βάσει της περιπέτειας που ανοίγεται εμπρός σας.

Ζυγός: θέλετε επειγόντως διακοπές, αυτό έχει γίνει αισθητό στο περιβάλλον σας. Αν δεν θέλετε να γίνετε το επίκεντρο των κουτσομπολιών, ή να κουράσετε άπαντες, όσους συναναστρέφεστε, καλύτερα να βάλετε φρένο και στα νεύρα σας και στους εκνευρισμούς σας.

Σκορπιός: μην αφήσετε τα συναισθήματά σας, να σας παρασύρουν σε πλασματικές ανασφάλειες σχετικά με το αγαπημένο σας πρόσωπο, επειδή εσείς έχετε τις ανασφάλειές σας, δεν χρειάζεται να κατηγορείτε το ταίρι σας, ούτε και να δηλητηριάζετε, είτε το σύντροφο, είτε τη σχέση σας.

Τοξότης: μια γυναίκα, στο επαγγελματικό σας περιβάλλον σας επιβουλεύεται, σας κουτσομπολεύει, και λέει για σας, τα «μύρια όσα» πίσω από την πλάτη σας. Να προσέχετε πολύ, τι λέτε γιατί μπορεί να διαστρεβλωθούν τα λόγια σας. Έχετε το νου σας στους Ζυγούς και στους Ιχθείς, καθώς και στους Παρθένους

Αιγόκερως: μετά από μια ενδοσκόπηση, επιτέλους είστε σε θέση να ανακοινώσετε στο περιβάλλον σας τις αποφάσεις σας, σχετικά με το πώς σκοπεύετε να ζήσετε τη ζωή σας από δω και πέρα. Μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία σας δίνει απεριόριστη χαρά. Προαγωγή.

Υδροχόος: ό,τι πείτε κι ό,τι κάνετε, μέχρι το μεσημεράκι κινδυνεύετε από παρεξηγήσεις, μετά, μιλήστε ελεύθερα. Κάποιοι, στο επαγγελματικό σας περιβάλλον έχουν παράπονα. Φροντίστε να συζητήσετε με τη χαρακτηριστική σας ειλικρίνεια και θα δείτε ότι όλα λύνονται με διάλογο.

Ιχθείς: τα οικονομικά θα σας απασχολούν για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, κυρίως ό,τι έχει να κάνει με διευθετήσεις χρεών προς τρίτους. Φροντίστε να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας έγκαιρα για να μην έχετε πρόβλημα. Το βραδάκι απολαύστε την παρέα των φίλων σας.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews