Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουνίου

0
49

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Κριός 21/3-20/4

Συναισθηματικά σήμερα είστε ικανοποιημένος και ο συμπαντικός νόμος της έλξης λειτουργεί υπέρ σας. Έτσι παίρνετε και μεγάλη οικονομική βοήθεια από ισχυρό πρόσωπο του επαγγελματικού σας κύκλου που σας έχει σε εκτίμηση.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Με πολύ μεγάλη σχολαστικότητα και αγάπη ασχολείστε σήμερα με τον πολύτιμο εαυτό σας που τόσο καταπονείτε καθημερινά. Η φροντίδα είναι σωματική άλλα και ψυχική. Συντονίζετε σκέψεις και ιεραρχείτε στόχους. Λίγη αυτοκριτική και προσοχή στην εμφάνιση, σας κάνει πολύ πιο αξιόμαχους.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Είστε πολύ απογοητευμένοι από την απόδοση σας,αρκετά ευάλωτοι συναισθηματικά και έχετε κλειστεί στον εαυτό σας κάνοντας μαύρες σκέψεις και ανεδαφικές υποθέσεις. Οι φίλοι σας και κάποιοι συνάδερφοι όμως είναι κοντά σας και δεν σας εγκαταλείπουν, αντιθέτως σας τονώνουν το ηθικό.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Σήμερα ξεκινάτε τη μέρα σας με μία ιδιαίτερη διάθεση για να επικοινωνήσετε και μια αυξημένη μαχητικότητα να πετύχετε τους στόχους σας. Το μεγάλο σας όπλο, οι φίλοι σας είναι κοντά σας πρακτικά και η μέρα εξελίσσεται σε θρίαμβο.

 

Λέων 23/7-23/8

Άλλη μια μέρα που στον επαγγελματικό στίβο παίρνετε χρυσό μετάλλιο. Όλα πάνε καλύτερα και από τους πιο αισιόδοξους υπολογισμούς σας. Δεν χρειάζεται όμως να το διατυμπανίζετε, υπάρχουν αρκετοί που δεν χαίρονται καθόλου με την πορεία σας και πρέπει να προσέχετε για τυχόν ύπουλα χτυπήματα όπως η δυσφήμηση.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Η σκέψη σας σήμερα μονοπωλείται από τη λαχτάρα που έχετε για ένα ταξίδι μακρινό, να ξεφύγετε από όλα και να γεμίσετε νέες εικόνες. Ζητάτε πληροφορίες για τιμές. Με τα πρώτα χρήματα είναι ο νούμερο ένα στόχος σας.

 

Ζυγός 23/9-22/10

Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε σήμερα το ταμείο σας να γεμίζει. Αρκετοί θα δεχθείτε κάτι εξτρά σαν δώρο. Η έντονη σεξουαλική σας διάθεση θα βρει ανταπόκριση. Μόνο πρόβλημα της ημέρας ο τεράστιος φόρτος στην εργασία σας.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Εάν έχετε στόχο κάποια επαγγελματική συνεργασία, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να επιδιώξετε επαφή. Κατά τα άλλα το ευχάριστο κλίμα ανάμεσα στο σύντροφο και σας εξακολουθεί . Όσοι ασχοληθείτε με διαφήμιση σήμερα θα επιτύχετε.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Ένας συνάδερφος σας στην εργασία σας στηρίζει ψυχολογικά και σας υποδεικνύει πώς να λύσετε ένα οικονομικό σας πρόβλημα. Έντονη κινητικότητα σε θέματα διακανονισμού χρεών και πολλαπλή δυνατότητα επιλογών.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Ημέρα ευκαιριών να εισακουστεί η άποψη σας άλλα και τα αιτήματα σας στον ερωτικό σας σύντροφο, ώστε να έρθετε πιο κοντά και να γίνει ακόμη πιο ευχάριστη η σχέση.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Αρκετά απαιτητική μέρα σε σχέση με την καθημερινότητα σας στον εργασιακό σας χώρο. Δέχεστε καταιγισμό παραπόνων ότι δεν αφιερώνετε αρκετό χρόνο σε κοινά για όλους θέματα και ότι μερικές φορές είστε ψυχρός. Η συμπεριφορά σας όμως σήμερα ισορροπεί την κατάσταση και έτσι το κλίμα γίνεται εξαιρετικό. Ησυχία στο σπίτι.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Ευχάριστα νέα από συγγενικά σας πρόσωπα ,αδέρφια και γείτονες. Για τους μόνους ,νέες ερωτικές γνωριμίες στο προσκήνιο. Για πολλούς από σας ,ο ερωτικός σύντροφος σας χαρίζει αξέχαστες στιγμές με πολύ πάθος άλλα και θαυμασμό για αυτά που κάνετε.

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews