Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουνίου

0
51

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Κριός 21/3-20/4

Oι πειρασμοί περνούν από δίπλα σας και δεν είναι δυνατό να μείνετε αδιάφοροι. Κοιτάτε ό,τι περπατάει και ό,τι κινείται. Το μυαλό σας φτιάχνει ιστορίες και σενάρια, ερωτικής φαντασίας. Αν δεν θέλετε όμως να ρισκάρετε μια καλή σχέση, καλό είναι να προσέχετε. Αν είστε όμως ελεύθεροι, μπορείτε να ενδώσετε.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Θα βρεθείτε στο μέσον μιας εσωτερικής διαμάχης, που μπορεί να σας φέρει αναστάτωση, αλλά ίσως τελικά, σας βγει σε καλό. Η νωχέλεια, του αγαπημένου σας καναπέ, θα έρθει σε αντιπαράθεση με την εγρήγορση των καλοκαιρινών διακοπών. Όσο πιο γρήγορα σχεδιάσετε το πρόγραμμά σας, τόσο περισσότερος ελεύθερος χρόνος θα σας μείνει για το γνωστό σας, ραχάτι.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Επιτέλους, οι ιδέες σας βρίσκουν ανταπόκριση. Σας αναγνωρίζεται η αξία σας, οι ικανότητές σας γίνονται το θέμα της ημέρας. Κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος από τις λύσεις που έχετε να προσφέρετε στην εργασία σας. Κανείς δεν θα τελειώσει την ημέρα του, χωρίς να σας πει ένα μεγάλο «Μπράβο!»

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Οι φίλοι θα προβληματιστούν με την ακατανόητη – ακατονόμαστη θα λέγαμε εμείς – συμπεριφορά σας. Βλέπετε ο Άρης, έχει καταφέρει να σας κάνει να επιδίδεστε στο αγαπημένο σας σπορ, τη γκρίνια, με ιδιαίτερο ζήλο. Τα βάζετε με όλους και όλα. Μήπως να ηρεμήσετε λίγο;

 

Λέων 23/7-23/8

Κλείνεστε στον εαυτό και τις σκέψεις σας, ίσως γιατί ενστικτωδώς καταλαβαίνετε ότι πρέπει να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να λύσετε τα θέματά σας, τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία. Αυτό, μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Η Σελήνη σήμερα, σας κάνει πιο συναισθηματικούς απ’ ό,τι συνήθως, και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από το ταίρι και τους οικείους σας ανθρώπους. Θα περάσετε όμορφες στιγμές, με όποιους κι αν αποφασίσετε να έχετε, σήμερα, δίπλα σας.

 

Ζυγός 23/9-22/10

Όσο κι αν ψάχνετε να βρείτε χρήματα για να εξοφλήσετε λογαριασμούς και άλλες οικονομικές υποχρεώσεις, δεν θα βρείτε. Ευνοείστε όμως να ζητήσετε μικρά δάνεια, από φίλους και γνωστούς κυρίως κι έτσι, δεν θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση, ως προς τις υποχρεώσεις σας.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Κρατάτε μια πολύ συγκρατημένη και αποστασιοποιημένη στάση απέναντι στους ανθρώπους που σας πλησιάζουν. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα θα αμφισβητηθεί από πολλούς σήμερα.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Αν πρόκειται να μετακομίσετε και ψάχνετε για σπίτι, σήμερα θα βρείτε κάτι εξαιρετικό. Αν σκοπεύετε να ασχοληθείτε με τα οικιακά, σας έχουμε ικανούς να ξαναχτίσετε το σπίτι, μόνοι σας. Ασχοληθείτε και λίγο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, καινούριοι έρωτες, στο ημερήσιο πρόγραμμα. Το μυαλό σας, τρέχει σε καινούρια πράγματα και αυτό είναι καλό γιατί ξεφεύγετε για λίγο απ’ την πεπατημένη. Ωστόσο, ευνοείστε στο άνοιγμα νέων ευκαιριών, μην χάνετε χρόνο σε σκέψεις επί σκέψεων.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Μικρά προβλήματα υγείας, θα σας απασχολήσουν σήμερα, κυρίως επειδή έχετε πολλά νεύρα. Ωστόσο, καλό είναι να τα κοιτάξετε γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά, αυτά τα νευροφυτικά, μπορεί να βγουν σε σωματικά και παθολογικά προβλήματα. Η δουλειά σκαμπανεβάζει, δείξτε προσοχή και σύνεση

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Συνεργασίες και συνεταιρισμοί, συμβόλαια και συμφωνίες, αποπερατώνονται με επιτυχία και σεις, επιδιώκετε να το γιορτάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ημέρα κυλά, με χαρά και αισιοδοξία, καθώς το μέλλον, βραχυπρόθεσμα, τουλάχιστον, διαγράφεται, ευνοϊκό.

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews