Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουνίου

0
100

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Κριός 21/3-20/4

Ένας ξαφνικός έρωτας, σκάει μύτη, απ’ το πουθενά και σας αναστατώνει. Επειδή οι καιροί είναι χαλεποί, ίσως θα πρέπει να το σκεφτείτε διπλά και τριπλά, πριν αποφασίσετε να ενδώσετε, γιατί κανείς δεν εγγυάται ότι πρόκειται να κρατήσει.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Δεν υπάρχει τίποτα που να σας κρατά από το να ταξιδέψετε, σ’ έναν προορισμό που εδώ και καιρό, ονειρεύεστε. Τολμήστε να σηκωθείτε επιτέλους απ’ τους καναπέδες και τα τραπέζια, αφήστε πίσω τα γνωστά, και γραμμή για την περιπέτεια.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Όσοι είστε στην αναζήτηση εργασίας, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να καταθέσετε τα βιογραφικά και τα «διαπιστευτήριά» σας. Θα σας καλέσουν σε συνεντεύξεις, θα μιλήσετε με κόσμο, που μπορεί και θέλει να σας βοηθήσει σ’ αυτό τον τομέα.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Θα γίνετε πολύ επιθετικοί στο λόγο σας, ενδέχεται και στα έργα σας, απέναντι στους άλλους, για αυτό προσέξτε καλά, αν δεν θέλετε να παρεξηγηθείτε, ή να παρεξηγήσετε. Βρείτε έναν τρόπο να εκτονώσετε την ενέργειά σας, δημιουργικά.

 

Λέων 23/7-23/8

Εξακολουθείτε να ταλαιπωρείστε από τα «ψυχολογικά» σας και βλέπετε τον καιρό να περνά, ενώ εσείς αισθάνεστε ανίσχυροι. Το αρχαίο ρητό λέει «συν Αθηνά και χείρα κίνει», μήπως πρέπει επιτέλους να του κάνετε μια σοβαρή ανάλυση;

 

Παρθένος 24/8-22/9

Πολλές επαφές, εποικοδομητικές γνωριμίες, νέα πρόσωπα στη ζωή σας, σας δίνουν δύναμη, κουράγιο και αντοχή, παρ’ όλο που ο έντονος συναισθηματισμός σας σήμερα, θα σας φέρει πολλές ανατροπές, αναβολές, ίσως και αναδουλειές. Ψυχραιμία, τάξη και ασφάλεια. Ξέρετε εσείς…

 

Ζυγός 23/9-22/10

Για μια ακόμα φορά, τα οικονομικά στο προσκήνιο. Παλιές υποθέσεις, που είχατε αφήσει, σκόπιμα, ή ακούσια, έρχονται και ζητούν επιτακτικά λύσεις. Αν δεν μεριμνήσετε, πολύ σύντομα το πρόβλημα θα γίνει μεγάλο.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε εποικοδομητικά; Δεν ξέρετε γιατί δεν μπορείτε να τα βρείτε με κανέναν; Λοιπόν, μάθετε, ότι αυτό συμβαίνει γιατί δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε κανέναν. Όταν αρχίσετε να δείχνετε εμπιστοσύνη, όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Το σπίτι σας κρατά περιορισμένους, και οι οικιακές υποχρεώσεις, είναι για σας βάσανο. Ωστόσο, ο χώρος σας δείχνει ολίγον παραμελημένος, για αυτό, ίσως, θα ήταν καλό να διαθέσετε λίγο απ’ το χρόνο σας για να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Οι ιδέες σας, μπορεί να μην είναι ό,τι πιο πρωτότυπο μπορεί κανείς να βρει, ωστόσο έχουν απήχηση, τόσο στο χώρο της εργασίας, όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Μικρές ενοχλήσεις υγείας ίσως αναστατώσουν το πρόγραμμά σας. Μια επίσκεψη στο γιατρό σας, δεν θα έβλαπτε, αντίθετα μπορεί να αποκαλύψει κάτι που εν αγνοία σας δεν έχετε δώσει όση σημασία θα έπρεπε. Καινούρια ευκαιρία για εργασία εν όψει.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Το παρελθόν, οι σχέσεις που πάλιωσαν, ακόμα κι αυτές που έχουν λήξει προ καιρού, φαίνεται να σας απασχολούν σε βαθμό, που δεν επιτρέπεται. Πρέπει να καταφέρετε να λήξετε επιτέλους ό,τι το παλαιό, από μέσα σας για να μπορέσετε να εξελιχθείτε.

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.