Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουλίου

0
67

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Κριός 21/3-20/4

Ερμής και Αφροδίτη μπαίνουν σήμερα στα φιλικά προσκείμενα για σας ζώδια του Λέοντα και των Διδύμων. Η Σελήνη στον Τοξότη σας κάνει αισιόδοξους, πιο φιλοσοφημένους και πολύ ταξιδιάρηδες.

 

Ταύρος 21/4/-21/5

Συζητήσεις που κάνετε με γνωστούς σας δημιουργούν φόβους πάνω σε θέματα υγείας ,λόγω κάποιων ενοχλήσεων που έχετε συγκυριακά σήμερα. Στεναχώρια παίρνετε από κατοικίδιο σας.

 

Δίδυμοι 22/5/-21-6

Στο προσκήνιο έρχονται οι σχέσεις με το σύντροφο σας. Λεκτική αντιπαράθεση πρωί πρωί δεν είναι και ότι το καλύτερο. Το θέμα μένει μετέωρο. Ευτυχώς η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από σήμερα σας προστατεύει από κακοτοπιές.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Σήμερα ξεκινάτε τη μέρα σας με μία ιδιαίτερη διάθεση να τσεκάρετε την υγεία σας. Επισκέψεις σε κέντρα υγείας κρύβουν εκπλήξεις αφού συναντάτε γνωστούς σας. Παρεξήγηση με συνάδερφο στη δουλειά μεσημεριανή ώρα.

 

Λέων 23/7-23/8

Από φιλικό σας πρόσωπο κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Γενικά σήμερα το ρίχνετε στη διασκέδαση και τον αθλητισμό και όσοι ασχολείστε με τέχνες είστε αρκετά δημιουργικοί.

 

Παρθένος 24/8-23/9

Η σκέψη σας σήμερα μονοπωλείται από τη λαχτάρα που έχετε για ένα ταξίδι στο τόπο καταγωγής σας. Αναπολείτε ευτυχισμένες στιγμές που ζήσατε εκεί και επικοινωνείτε με πρόσωπα της τότε ε3ποχής να μάθετε νέα τους.

 

Ζυγός 24/9-23/10

Πολλά τηλεφωνήματα δέχεστε σήμερα, σας θυμούνται όλοι και θέλουν να σας δουν και από κοντά. Έχετε ήδη αρκετές μετακινήσεις προγραμματισμένες και το πρόγραμμα επιβαρύνεται κι άλλο αφού προσπαθείτε να συνδυάσετε δρομολόγια.

 

Σκορπιός 24/10-22/11

Εάν έχετε στόχο κάποια επαγγελματική συνεργασία , σήμερα να μην κάνετε ραντεβού ,γιατί σας κάνει η Σελήνη δυσαρμονική όψη με τον Ερμή, κάντε το αύριο. Στα οικονομικά σας, βοήθεια παίρνετε από το σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας και τακτοποιείστε.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Επιτέλους βγαίνετε από την μοναχικότητα και βρίσκετε την αισιοδοξία σας. Ο Ερμής από το Λέοντα σας φέρνει ευχάριστες ειδήσεις από συγγενικά πρόσωπα, από δικαστικά θέματα, και από το εξωτερικό. Συνεύρεση με τον ερωτικό σύντροφο σε ωραίο κλίμα.

 

Αιγόκερως 22/12-20/1

Κάποιοι από σας σήμερα συνάπτετε κρυφό ερωτικό δεσμό. Πολλοί από σας νιώθετε απογοητευμένοι και αναζητάτε τη μοναξιά γιατί οι στόχοι που έχετε βάλει καθυστερούν να πραγματοποιηθούν . Εξαρτάστε και από άλλους που κινούνται με αργούς ρυθμούς και αυτό σας απογοητεύει.

 

Υδροχόος 21/1-19/2

Νέα επαγγελματικά πλάνα που έχετε στο μυαλό σας τα γνωστοποιείτε σήμερα σε συνάδερφο σας και συζητάτε τις πιθανότητες εφαρμογής. Από οικονομικής άποψης οι εισπράξεις που υπολογίζατε καθυστερούν.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Ευχάριστα νέα και εύσημα παίρνετε από συγγενικά σας πρόσωπα. Γενικότερα σήμερα είστε ιδιαίτερα συμπονετικός προς τους λιγότερο τυχερούς και κάνετε μια φιλανθρωπική πράξη. Όσοι έχετε επιχείρηση ξεκινάτε διαφημιστική εκστρατεία.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews