Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουλίου

0
45

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Κριός 21/3-20/4

Σήμερα θα σας απασχολήσουν θέματα χρεών .Με την Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας τα οικονομικά σας δεν είναι άσχημα, άλλα δεν αρκούν για να διευθετήσετε τα χρέη που θέλετε αυτή την εποχή. Στρέφεστε για βοήθεια προς τους γονείς σας οι οποίοι υπόσχονται βοήθεια.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Σήμερα έρχεστε πολύ πιο κοντά με τον σύντροφο σας σε ψυχικό επίπεδο. Έχετε την ανάγκη να του εκμυστηρευτείτε τις φιλοδοξίες σας και να ζητήσετε την στήριξη του και τη γνώμη του.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Σήμερα είστε αρκετά εξωστρεφής και επιθυμείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέρφους στον εργασιακό χώρο. Είστε πολλές ώρες μαζί και είναι λογικό να έχει επέλθει φθορά. Τους καλείτε λοιπόν σε κοινές εξόδους εκτός εργασίας.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Οι ελεύθεροι σήμερα κάνετε γνωριμία μέσω φιλικού κύκλου η οποία έχει ιδιαίτερο ερωτικό ενδιαφέρον και μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση. Όσοι έχετε σχέση ,με την επικοινωνιακή δεινότητα και το συναίσθημα που βγάζετε την αναβαθμίζετε.

 

Λέων 23/7-23/8

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε πολλές αναποδιές, πολύ παρασκηνιακό πόλεμο στα εργασιακά και ανακαλύπτετε συνεχώς κρυφούς εχθρούς. Έτσι νιώθετε την ανάγκη να έρθετε κοντά στους γονείς σας και το πράττετε.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Σήμερα ξυπνάτε με μεγάλη διάθεση για επικοινωνία! Οι φίλοι σας ανταποκρίνονται πολύ θετικά σ αυτή την ανάγκη σας. Έχετε πολύ ευχάριστες επαφές με πολλούς από αυτούς, άλλα και συναντήσεις.

 

Ζυγός 23/9-22/10

Είναι μια μέρα που σας ξυπνά έντονα το συναισθηματικό σας κόσμο. Ονειρεύεστε μια καθημερινότητα ακόμα και στον εργασιακό σας χώρο γεμάτη αρμονία και το νιώθετε τόσο έντονα που προσπαθείτε και πρακτικά να αλλάξετε την ατμόσφαιρα στη δουλειά από σήμερα.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Από σήμερα υιοθετείτε νέα φιλοσοφία ζωής και αρχίζετε να την εφαρμόζετε πρώτα στον εαυτό σας. Ασχολείστε επιμελώς με την φροντίδα του σώματος σας και της εμφάνισης σας. Μετά δίνετε στον προσωπικό σας χώρο πιο αισιόδοξο χρώμα.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Η άσχημη ψυχολογία που σας έχει δημιουργηθεί από τα χρέη που έχετε προς το κράτος, σήμερα σας οδηγεί στην απομόνωση. Θέλετε να ηρεμήσετε και να ανασυγκροτήσετε τις σκέψεις σας. Ήρεμη μέρα στα εργασιακά.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Τα επαγγελματικά σας πάνε εξαιρετικά και αποφασίζετε να ρίξετε βάρος σε θέματα φιλίας και κοινωνικής ζωής. Έτσι προτείνετε στους συναδέρφους σας να κάνετε κοινές εξόδους άλλα και κάποιες αθλητικές δραστηριότητες για σύσφιξη σχέσεων.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Σήμερα στον επαγγελματικό στίβο εκπέμπετε μια θετική αύρα και εκτός του ότι κερδίζετε τους πάντες με τη συμπεριφορά σας , όλα πάνε κατά ευχή. Οι συνάδερφοι σας δείχνουν μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπο σας.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Τάσεις να επισκεφτείτε τόπους λατρείας ,να προσευχηθείτε και να έρθετε πιο κοντά στο Θεό έχετε σήμερα. Το φρόνημα σας τονώνεται και η ψυχολογία σας γίνεται πιο αρμονική.

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews