Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουλίου

0
71

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Σήμερα Δευτέρα 10 Ιουλίου

Κριός: τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος (κυρίως αδέλφια, ξαδέλφια και κοντινοί συγγενείς), χρειάζονται τη συνδρομή σας σε ένα πρόβλημά τους. Καλό είναι να μην αρνηθείτε μεν, αλλά μην οικειοποιηθείτε το πρόβλημα.

Ταύρος: μια αγοραπωλησία, ακινήτου, ως επί το πλείστο, θα σας κρατήσει απασχολημένους σήμερα, καθώς, οι διαπραγματεύσεις δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Δείξτε ψυχραιμία και σωφροσύνη.

Δίδυμοι: τα παιδιά, η χαρά, η αισιοδοξία, δημιουργούν μια τρισευτυχισμένη ατμόσφαιρα γύρω σας και σεις δεν έχετε παρά να το απολαύσετε. Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, νέες γνωριμίες, γενική ανανέωση.

Καρκίνος: νιώθετε κουρασμένοι, ότι οι δυνάμεις σας, σας έχουν εγκαταλείψει, σκέφτεστε ότι αν δεν έχετε πρόβλημα υγείας σας χρειάζονται διακοπές. Αποφασίστε το και κάντε το. Η θάλασσα και ο ήλιος είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι.

Λέων: πολύ καλή συνεννόηση με το ταίρι σας, αλλά και με τους επαγγελματικούς συνεργάτες. Ένα συμβόλαιο που υπογράφεται, και μια μεγάλη αγκαλιά από τους αγαπημένους σας, σας δίνουν μεγάλη χαρά σήμερα.

Παρθένος: οι πειρασμοί είναι πολλοί, και η ερωτική σας διάθεση, σας προδιαθέτει για απιστίες. Προκειμένου όμως, να ρισκάρετε μια σταθερή σχέση, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε, πριν ενδώσετε.

Ζυγός: με το Δία στο ζώδιό σας, η διάθεσή σας είναι για ταξίδια και διακοπές, και όχι για δουλειά και υποχρεώσεις. Θα είστε κατσούφηδες επειδή θα αναγκάζεστε να δουλεύετε, ντάλα καλοκαίρι. Υπομονή.

Σκορπιός: επαγγελματική επιτυχία σήμερα σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Τα προσόντα σας θα θεωρηθούν αξιοθαύμαστα και η αξία σας θα αναγνωριστεί.

Τοξότης: σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο σήμερα αλλά θα πρέπει να φιλτράρετε αυτά που σας υπόσχονται με κριτήριο, τη σιγουριά και όχι το ρίσκο.

Αιγόκερως: σκέψεις περνούν απ’ το μυαλό σας, που σας αναγκάζουν να αναθεωρήσετε ακόμα κι αυτή την ίδια την κοσμοθεωρία σας. Αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει μια μικρή μελαγχολία. Περαστική είναι, μην ανησυχείτε.

Υδροχόος: να αποφύγετε τις επικοινωνιακές υπερβολές σήμερα αν δεν θέλετε να σας παρεξηγήσουν απ’ τα λεγόμενά σας. Ο κίνδυνος των παρερμηνειών και των παρεξηγήσεων είναι μεγάλος. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό λοιπόν, και μη λέτε πολλά.

Ιχθείς: αν δεν σας εξαπατήσουν σε θέματα οικονομικά, θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα αρχίσετε να ξοδεύετε, ακόμα κι αυτά που δεν έχετε, έτσι ώστε σε λίγες μέρες θα ζητάτε δανεικά.

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews