Έρχεται το NutriFit αποκλειστικά στα Alpha Prolipsis

0
373

Τα διαγνωστικά & μικροβιολογικά εργαστήρια  ALPHA PROLIPSIS  υποδέχονται  το πρώτο Εξειδικευμένο Τεστ DNA που θα σας βοηθήσει να συντονίσετε τον τρόπο ζωής σας με τα γονίδια σας!

Εξατομικευμένη διατροφή, αθλητικές αποδόσεις και  αναζωογόνηση – βελτίωση της υγείας χάρη στο NutriFit

Οι γενετικές διαφορές επηρεάζουν σαφώς τις μεταβολικές αντιδράσεις και πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τον προγραμματισμό των προσωπικών σας στόχων διατροφής είτε θέλετε να χάσετε κιλά είτε να πάρετε. Μαθαίνετε τι μεταβολίζετε και τι όχι, φτιάχνοντας το δικό σας  διατροφικό πρόγραμμα με τη βοήθεια των γονιδίων σας!

Πέρα της διατροφής το NutriFit φροντίζει και για την ομορφιά, αφού με την κατανόηση της γενετικής προδιάθεσης σας  για τις ρυτίδες, την κυτταρίτιδα και άλλες δερματικές παθήσεις, μπορείτε να εξαλείψετε, να μειώσετε ή να καθυστερήσετε τα συμπτώματα και να παρατείνετε τη νεανική εμφάνισή σας.

Βοηθάει και στον αθλητισμό, αφού οι γενετικοί παράγοντες δεν συμβάλλουν μόνο στην αθλητική απόδοση αλλά και σε διαφορετικά αποτελέσματα προπόνησης ανάλογα με τις γονιδιακές ανάγκες του εκάστοτε ατόμου.

Το NutriFit περιέχει 29 διαφορετικές εξετάσεις DNA από τον τομέα της διατροφής, των μεταβολικών ιδιοτήτων, του αθλητισμού και της υγείας που παρουσιάζονται μέσω μιας ξεχωριστά προσαρμοσμένης διατροφής και σχεδίου τρόπου ζωής.

Μάθετε να ακούτε τα γονίδια σας και αυτά  θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά.

Μπορεί να ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία αλλά είναι η πραγματικότητα και τα διαγνωστικά κέντρα alpha prolipsis το κάνουν πράξη.

logo

Tηλ: 210 6980565 – 210 6980519
Fax: 210 3001750
Email: info@alphaprolipsis.gr