Ραντεβού στο FB

0
123

Ξεκίνησε ήδη απο χθες στις ΗΠΑ η δυνατότητα ραντεβού στο fb. Μπορούν πλέον οι κάτοικοι των ΗΠΑ να γνωρίσουν το άλλο τους μισό μέσω της πιο δημοφιλούς εφαρμογής. Το fb  φέρνει ακόμα πιο κοντά άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, κοινά events, κοινά group και ελπίζει να βρουν την αγάπη. Παρά τις κριτικές που έχει δεχτεί το Facebook ότι παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του, έρχεται τώρα να ζητήσει από τους χρήστες του να του εμπιστευθούν πολύ προσωπικά πράγματα για τους ίδιους.

Ωστόσο, συνεργάστηκε με ειδικούς ιδιωτικής ασφάλειας προκειμένου η δυνατότητα ραντεβού να είναι ασφαλής και να ελέγχεται απο τους ενδιαφερόμενους.

Όπως αναφέρει και ο Μark : “ Ένα απο τα αγαπημένα μου πράγματα στο fb  είναι οτι μπορώ να περπατήσω σε οποιαδήποτε πόλη στον κόσμο και οι άνθρωποι να με σταματήσουν και να μου πουν ιστορίες για το πώς γνώρισαν τον σύζυγο ή τη γυναίκα τους μέσω του Facebook. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Και μέχρι πρόσφατα, το facebook δεν είχε καν χαρακτηριστικά για να βοηθήσει με τα ραντεβού.”

Οποιοσδήποτε χρήστης άνω των 18 ετών με λογαριασμό Facebook θα μπορεί να δημιουργήσει το δικό του προφίλ στο Dating. Σε αυτό υποχρεωτικά θα αναφέρει το όνομά του (όχι το επίθετο) και την ηλικία του.Αν δύο χρήστες χαρακτηρίζουν ο ένας τον άλλο ως Secret Crush, τότε το Facebook Dating θα ειδοποιεί και τους δύο για το αμοιβαίο ενδιαφέρον, χωρίς αυτό να γίνεται γνωστό σε κανέναν άλλο χρήστη του Facebook ή του Instagram. Η δραστηριότητα ενός χρήστη στο Dating δεν θα εμφανίζεται στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά θα παραμένει ξεχωριστή.

Ο χρήστης μπορεί να θέσει τις προτιμήσεις του για σύντροφο με βάση παράγοντες όπως η απόσταση της κατοικίας, η ηλικία, η θρησκεία, το ύψος κ.ά. Θα μπορεί, επίσης, να αποφασίζει αν θέλει το προφίλ του στο Dating να το βλέπουν οι φίλοι του (και ποιοι) στο Facebook.

Τα ραντεβού του Facebook είναι τώρα ζωντανά σε 20 χώρες, ενώ θα είναι διαθέσιμα και στην Ευρώπη από τις αρχές του 2020.