Νέοι Γονείς: Οι Νο1 Χρήστες του Facebook μέσω κινητού

0
229

Οι νέοι γονείς είναι η νέα δυναμική κατηγορία χρηστών facebook μέσω κινητού τηλεφώνου. Σίγουρα θα πιστεύαμε πως η νούμερο ένα δυναμική κατηγορία για οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο θα ήταν οι teenagers. Αυτό όμως σύμφωνα με μια έρευνα του Facebook IQ, δεν ισχύει μιας και οι γονείς αναδεικνύονται σαν η νούμερο ένα δυναμική κατηγορία για περιήγηση στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο μέσω χρήσης κινητού.

Σύμφωνα με την έρευνα σε 8.300 γονείς ηλικίας 25-65 σε Facebook και Instagram σε 8 διαφορετικές χώρες, είναι η ομάδα ανθρώπων που αναρτούν περισσότερο από κάθε άλλη κατηγορία βίντεο, φωτογραφίες, links και status updates. Χαρακτηριστικά βλέπετε:

43434343

Η συγκεκριμένη κατηγορία πέρα από συχνές δημοσιεύσεις έχει και υψηλό βαθμό διαδράσεων στα posts με χαρακτηριστικά αυτά που αφορούν τα παιδιά τους:

Untitled

Τέλος, σύμφωνα με την έρευνα, οι νέοι γονείς χρησιμοποιούν την κινητή τεχνολογία σαν ένα μέσο για να παραμείνουν συνδεδεμένοι με την οικογένεια τους (66%), για να διασκεδάζουν τα παιδιά τους (48%), για να νιώθουν πιο παραγωγικοί σαν γονείς (30%) και για να είναι πιο κοντά στα παιδιά τους που είναι κοντά στην τεχνολογία (60%).