Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουνίου

0
48

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Κριός 21/3-20/4

Και ξαφνικά, εκεί που λέγατε ότι τίποτα δεν πάει καλά, έρχονται να κλείσουν συμφωνίες, που δεν θα πιστεύετε στα αφτιά σας όταν θα το ακούτε. Σχέσεις που περνούσαν κρίση, έρχονται ανανεωμένες να σας δείξουν, ότι «ναι, πράξατε ορθώς».

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Η ερωτική σας φλόγα, είναι μεταδοτική. Μαζί με το σταθερό ή περιστασιακό σας, ερωτικό σύντροφο, σήμερα η μέρα θα αποδειχθεί ό,τι πιο καυτό και ερωτικό έχει υπάρξει.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Σχεδιάζετε διακοπές, ταξίδια, ομαδικές και ατομικές δραστηριότητες. Να έχετε το νου σας στις ανατροπές, αλλά και σ’ αυτούς που υποτίθεται ότι επιλέγετε να σας συντροφέψουν στις περιπλανήσεις σας.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Εντάσεις στη δουλειά, με συναδέλφους και συνεργάτες. Τα νεύρα σας είναι τεντωμένα και η εκτόνωση αυτού του εκνευρισμού, εξακολουθεί να είναι άπιαστο όνειρο. Χαλαρώστε όπως μπορείτε και αποφύγετε να πείτε οτιδήποτε σε οποιονδήποτε.

 

Λέων 23/7-23/8

Παρ’ όλο που οι φίλοι, και το περιβάλλον, γενικότερα, έχει όλη την καλή διάθεση να σας κάνει να διασκεδάσετε, τα «ψυχολογικά» σας, δεν σας αφήνουν. Να ξέρετε όμως, ότι ο καιρός που θα απαλλαγείτε από κάθε λογής φοβία, έχει παρέλθει. Σε λίγο δεν θα έχετε πια, καμία δικαιολογία.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Σαν ζώδιο της καθαριότητας και της υγιεινής, πρέπει να γνωρίζετε ότι και ο εσωτερικός κόσμος χρειάζεται καθαρισμό. Ο διαλογισμός, η αυτοσυγκέντρωση, ο προγραμματισμός της καθημερινότητας είναι απαραίτητα αν θέλετε να προχωρήσετε χωρίς εμπόδια και προβλήματα.

 

Ζυγός 23/9-22/10

Η Σελήνη σήμερα σας προικίζει με ακαταμάχητη γοητεία και μια εξαιρετική ευφράδεια, ώστε να πετύχετε σε όλους τους τομείς που σας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Είτε πρόκειται για έρωτα, είτε για εργασία, ακόμα και η τύχη είναι με το μέρος σας.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Μπορεί και να τρομάξετε από το οικονομικό σκαμπανέβασμα που θα κλυδωνίσει σήμερα τον τραπεζικό σας λογαριασμό, ή θα «πειράξει» το πορτοφόλι σας. Ωστόσο, αν κρατήσετε την ψυχραιμία σας δυο μέρες, όλα θα λήξουν ομαλά

 

Τοξότης 23/11-21/12

Θεωρείτε, και σωστά το θεωρείτε, ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, σε ό,τι έχει να κάνει με το κοντινό σας περιβάλλον. Συγγενείς, και φίλοι στο στόχαστρο της «σκούπας» σας.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Με τίποτα δεν συγκρίνεται η θαλπωρή του σπιτιού σας. Με τίποτα δεν μπορεί να εκτιμηθεί η αγκαλιά των αγαπημένων σας προσώπων. Το σπίτι είναι η βάση σας, κι εκεί βρίσκετε πάντοτε ηρεμία. Μια όμορφη μέρα στο σπίτι σήμερα, θα σας ανανεώσει.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Η δημιουργική σας φαντασία, μπορεί να πέσει σε υπερβολές σήμερα, καθώς έχετε ιδέες επί παντός επιστητού. Θέλετε να δώσετε λύσεις, θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο, ακόμα και να διαμορφώσετε την πραγματικότητα σύμφωνα με τους δικούς σας, δημοκρατικούς και ανθρωπιστικούς όρους.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Τα τεντωμένα νεύρα σας, μπορεί να βρουν διέξοδο κάπου στο σώμα σας, και οι ψυχολογικές αιτίες μπορεί να γίνουν παθολογικά προβλήματα. Αν δεν ηρεμήσετε, τουλάχιστον απευθυνθείτε σε έναν ειδικό γιατρό. Θα σας βοηθήσει.

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews