Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 15 Ιουνίου

0
57

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Κριός 21/3-20/4

Δύσκολη μέρα για σας σήμερα, καλό θα είναι να αποφύγετε τις συμφωνίες, υπάρχει μέσα σας μια φαγωμάρα, που πολλές φορές σας βγαίνει ένταση, χωρίς όμως να το θέλετε, υπάρχουν ερωτηματικά που δεν έχουν απαντηθεί σχετικά με την ζωή σας, προς το παρόν προχωρήστε σε κάποιες εργασίες του χώρου σας και τα καλύτερα έρχονται.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Και για σας η μέρα είναι εντελώς ακατάλληλη για συμφωνίες. Οι αναταράξεις στα οικονομικά θα κρατήσουν για σας έως τέλος Ιουνίου. Θα χρειαστεί όμως να κάνεις αγώνα για τα κεκτημένα σου. Πρέπει να ξέρετε ότι οι μεγαλύτεροι ψεύτες και απατεώνες είναι αυτοί που σου κάνουν τον φίλο, για αυτό κλείστε τα αυτιά σας στα μεγάλα λόγια.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Και για σας απαιτείται μεγάλη προσοχή σήμερα, μην κοινοποιείτε τα προσωπικά σας σε κανέναν, μην κάνετε αγορές και διακανονισμούς σήμερα και ειδικά στο χώρο της δουλειάς γιατί εκεί υπάρχουν κάποια αρπαχτικά που χαίρονται με τις αποτυχίες σας.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Και για σας είναι δύσκολη η μέρα, καλύτερα να ασχοληθείτε με το ταίρι σας και με την δουλειά σας, αν είναι να ξεκινήσετε κάτι νέο μην το κάνετε τώρα, οι μέρες δεν είναι καλές, ο ‘Άρης από τον Καρκίνο σας υπόσχεται, δύναμη και πολλή ενέργεια δίνει όμως και κάποια πονάκια σε περιοχές τους σώματος

 

Λέων 23/7-23/8

Και για σας απαιτείται προσοχή γιατί η μέρα σας θα είναι δύσκολη, σήμερα θα επικρατεί ένα κλίμα ασυνεννοησίας, το οποίο όμως θα σας νευριάζει, φροντίστε μόνο να είστε ήρεμοι στις προκλήσεις, θα είστε νευρικοί και απόμακροι και η ψυχολογία σας πεσμένη.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Σήμερα και εσείς μην ασχολείστε με σοβαρά πράγματα, θα είστε πολλή δημιουργική αλλά πρέπει να κάνετε προσεχτικές κινήσεις, ένα ταξίδι αναψυχής αναμένεται που θα σας αλλάξει την ψυχολογία σας, στο χώρο της δουλειά σας μια πρόταση θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί.

 

Ζυγός 23/9-22/10

Και για σας θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, οι οποίες θα περάσουν αρκεί εσείς να ήρεμοι και προσεκτικοί, οι ελεύθεροι–ες θα έχετε την ευκαιρία για μια ρόζ δυνατή όμως εμπειρία.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Σήμερα εσείς πρέπει να είστε προσεκτικοί με ανθρώπους που τους έχετε εμπιστοσύνη, δύσκολη μέρα και για σας, κάνοντας μικρούς συμβιβασμούς θα πετύχετε πολλά πράγματα, στα οικονομικά έχετε έρθει στο αμήν, αναγκαστικά πρέπει να ξεκινήσετε και εσείς περικοπές.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Σήμερα εσείς πρέπει να συμπαρασταθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας σας, οι ελεύθεροι -ες τα φλερτ πάνε και έρχονται, έχετε την ευκαιρία να περάσετε κάτι ωραίο, προσοχή όμως σε περιουσιακά θέματα.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Σήμερα και εσείς θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες που πρέπει όμως να τις αντιμετωπίσετε, με συμβιβαστικό τρόπο και υπομονή, σίγουρα είναι καλή μέρα να λύσετε τις διαφορές σας, η τύχη δεν σας έχει ξεχάσει θα διακριθείτε για την υπομονή σας.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα σας έχουν ανάγκη, δώστε τους χέρι βοήθειας και περάστε λίγο χρόνο μαζί τους, για να έρθει ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Και εσείς πρέπει να είστε προσεχτικοί με αγαπημένα πρόσωπα, υπάρχουν οικογενειακές εντάσεις για περιουσιακά θέματα, να είστε συμβιβαστικοί μαζί τους μέχρι να ολοκληρωθούν, αν τραβήξετε το σχοινί μπορεί να γίνουν χειρότερα.

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! Χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews