Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 6 Ιουνίου

0
70

Κριός 21/3-20/4

Όσοι πάσχετε από υψηλή πίεση, καλό είναι να προσέχετε σήμερα, γιατί διάφορες παρεξηγήσεις μπορεί να αποδειχθούν παράγοντες εκνευρισμού και έντασης. Κρατήστε τις αποστάσεις σας, από «αναμπουμπούλες» στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Γίνεστε υπερβολικά συναισθηματικοί. Αυτό σε αισθηματικό επίπεδο, είναι καλό, γιατί βοηθά να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Σε επαγγελματικό όμως ή σε επίπεδο συνεργασιών, ίσως θα πρέπει να γίνετε ολίγον πιο «σκληροτράχηλοι», έτσι για να δικαιώσετε και το ζώδιό σας

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Το τι ερωτικές φαντασιώσεις περνούν απ’ το μυαλό σας είναι απερίγραπτο. Το πόσες απ’ αυτές θα πραγματοποιήσετε, είναι ανεξιχνίαστο. Το ότι θα περάσετε χίλιες και μία νύχτες με το ταίρι σας, όμως, είναι απολύτως, βέβαιο.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Η ένταση και ο εκνευρισμός σας είναι μεγάλος, τόσο που αισθάνεστε να μην σας χωράει ο τόπος. Τάσεις φυγής, είτε νοητά είτε πραγματικά, κάνουν έντονα, την παρουσία τους, και αυτό δεν περνά απαρατήρητο. Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για οτιδήποτε, σκεφθείτε διπλά και τριπλά.

 

Λέων 23/7-23/8

Θα μπορούσατε να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές, αν δεν κομπάζατε, ή δεν ήσασταν τόσο αλαζονικοί. Η συμπεριφορά σας είναι επιεικώς απαράδεκτη απέναντι στους συνεργάτες ή συναδέλφους σας, εξαιτίας μιας επιτυχίας στη δουλειά που οφείλεται σε σας.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Θα είστε η ψυχή της παρέας σήμερα, και άπαντες οι φίλοι, θα ζητούν τη συντροφιά σας. Νιώθετε χαρούμενοι, ολοκληρωμένοι, αισιόδοξοι. Αν ασχολείστε με ομαδικές δραστηριότητες, θα γνωρίσετε μεγάλες επιτυχίες. Αν απασχολείστε μόνοι, μόνο με τη βοήθεια συνεργατών θα πετύχετε τα μέγιστα.

 

Ζυγός 23/9-22/10

Το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα κι εσείς καλείστε να του ανοίξετε και να διευθετήσετε ό,τι εκκρεμεί, μαζί του, πριν ξαναγίνει παρόν, κάτι που δεν θα αρέσει στο ταίρι σας, αφήστε που μπορεί να κατηγορηθείτε ως αναξιόπιστοι.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

‘Ολα γύρω σας γυρίζουν σήμερα. Επιτυχίες, δόξες, χρήμα, τύχη, αισιοδοξία, ενθουσιασμός, αλλά και εκνευρισμός, εντάσεις, επικριτική διάθεση και ίσως και καβγαδάκια, ερωτικά και όχι μόνο. Προσοχή, τα νομίσματα έχουν δύο όψεις.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Όσο κι αν ψάξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, το πορτοφόλι, τον κουμπαρά, τα συρτάρια και τις τσάντες, χρήμα δεν θα βρείτε. Γι αυτό, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση από δω και στο εξής.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Είστε πολύ ισχυρογνώμονες στις συζητήσεις σας, τόσο, που οι άλλοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μαζί σας. Όσο όμως κι αν οι απόψεις σας είναι σωστές, πρέπει να αφήνετε και στους άλλους το περιθώριο να εκφράζονται χωρίς φόβο και πάθος.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Θα βρεθείτε ανάμεσα σε πρόσωπα της οικογένειάς σας ή του ευρύτερου οικογενειακού κύκλου και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές. Δεν αποκλείεται να σκέφτεστε, κάποιοι, να μετακομίσετε ή να αλλάξετε χώρο εργασίας. Να προσέξετε πολύ σε ό,τι έχει να κάνει με τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού σας.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

με το πορτοφόλι γεμάτο, ξαμολιέστε στους δρόμους και επιδίδεστε σε ανεξέλεγκτο και ανελέητο shopping, μέχρι τελευταίας δεκάρας. Αν δεν θέλετε να μείνετε «πανί με πανί», ίσως θα πρέπει να περιορίσετε λίγο τις επιθυμίες σας.

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews