Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου

0
53

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Κριός 21/3-20/4

H επιρροή της Σελήνης από τον Τοξότη, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε, να υλοποιήσετε τις ιδέες σας, αλλά και να έρθετε σε επαφή με τα παιδιά σας, αν έχετε, ή να ξαναγίνετε και σεις παιδί. Η χαρά και η αισιοδοξία, λειτουργούν καταλυτικά, για να σας φτιάξουν τη μέρα.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Aν έχετε τάσεις για πάχος, είναι σωστό να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες. Ακόμα όμως κι αν η ζυγαριά δεν έχει «ανοδική» πορεία, καλό είναι να είστε προσεκτικοί στο τι τρώτε, αν δεν θέλετε να χρειαστείτε ινστιτούτο καλλονής για να μπορέσετε να βγείτε το καλοκαίρι στην παραλία.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Eίστε καίριοι, πιστοί στους στόχους σας, και με ορθολογιστική διάθεση, αναλύετε τις συνεργασίες και τις εκάστοτε συμφωνίες σας, έτσι ώστε να αποκομίσετε τα καλύτερα δυνατά οφέλη. Αναγνωρίστε στο ταίρι σας, το δικαίωμα να εκφράζει τα συναισθήματά του προς εσάς, όση δουλειά κι αν έχετε.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Ένα ασυγκράτητο ερωτικό πάθος σας κατακλύζει και σας ωθεί προς οποιονδήποτε πειρασμό βρεθεί στο δρόμο σας. Η ιδιότητά σας να είστε επιλεκτικοί δεν είναι ικανή να σας προφυλάξει από τον κίνδυνο των αποκαλύψεων, όμως, για αυτό να είστε προσεκτικοί, ιδίως αν πρόκειται να ρισκάρετε μια καλή σχέση.

 

Λέων 23/7-23/8

Διακατέχεστε από φοβίες, διαφόρων τύπων, και ανασφάλειες, επίσης διαφόρων τύπων. Πριν αποφασίσετε, ελαφρά τη καρδία, να λάβετε τα μέτρα σας, παρορμητικά, μήπως θα έπρεπε να μπείτε στη διαδικασία της αυτοκριτικής, προκειμένου να ξεφύγετε από αυτό το αρνητικό κλίμα;

 

Παρθένος 24/8-22/9

Ευνοείστε όσο ασχολείστε με θέματα θρησκείας, φιλοσοφίας, νομικά, σπουδών. Όσοι έχετε νομικές υποθέσεις σε εκκρεμότητα, σήμερα προκύπτουν νέα στοιχεία, που θα βοηθήσουν στην πιο άμεση επίλυσή τους. Ίσως να αποφασίζατε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό, που τόσο πολύ το θέλετε…δεν θα ήταν άσχημα

 

Ζυγός 23/9-22/10

Δεν θα λείψουν οι προσκλήσεις, σε πάρτι, σε γιορτή, σε κοινωνικό γεγονός και θα είστε και ο επίτιμος καλεσμένος. Οι φίλοι είναι δίπλα σας, οι γνωστοί είναι τόσοι ώστε να αισθάνεστε πλήρεις σε κοινωνικό επίπεδο. Ο ανθρωπισμός σας δε, φτάνει στο αποκορύφωμά του.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Η διάθεσή σας εξακολουθεί να είναι πεσμένη. Το άγχος και το στρεσάρισμα της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων, σας αναγκάζει να κλείνεστε στον εαυτό σας. Αυτό δεν είναι καλό ούτε για σας τους ίδιους, αλλά ούτε και για τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Μάλλον η Σελήνη δεν θα πρέπει να ξαναπεράσει απ’ το ζώδιό σας, γιατί σας παρασύρει σε υπέρμετρο συναισθηματισμό, και εσείς που είστε της υπερβολής, ξεπερνάτε κάθε μέτρο. Κι όταν δεν βρίσκετε ανταπόκριση, νευριάζετε. Ηρεμήστε, γιατί ξέρετε καλά ότι το ταίρι σας, δεν είναι τυχαία μαζί σας.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Θα σας απασχολήσουν για μια ακόμα μέρα, πολύ, τα οικονομικά σας. Πηγαίνουν όμως, εξαιρετικά καλά, τόσο αυτά, όσο και τα καινούρια ξεκινήματα που έχετε κάνει πρόσφατα. Το περιβάλλον στο οποίο έχετε βρεθεί, σας εκτιμά και σας σέβεται αρκεί και εσείς να είστε εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις που αναλάβατε.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Γιατί δεν προτείνετε στο ταίρι σας, να κάνετε ένα μικρό ταξιδάκι αναψυχής, σε κάποιον κοντινό προορισμό. Αυτό θα ανανεώσει και τη σχέση σας αλλά και θα σας ηρεμήσει και αναζωογονήσει. Επικοινωνείτε τα συναισθήματά σας, πολύ ουσιαστικά. Μπράβο σας.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια, εντός των τειχών της οικίας σας. Πού θα βρείτε καλύτερα; Με παρέα ή χωρίς, με φίλους, το ταίρι, τους συγγενείς, το σπίτι σήμερα έχει ιδιαίτερη σημασία. Κι αν σώνει και καλά θέλετε να ξοδέψετε, γιατί δεν κερνάτε κανένα σουβλάκι ή πίτσα;

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews