Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουνίου

0
58

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Κριός 21/3-20/4

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, θα έρθετε σε επαφή με τα παιδιά σας, αν έχετε, αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε, όσοι είστε δεσμευμένοι, θα βάλετε μπροστά. Ένας καινούριος έρωτας χτυπά την πόρτα των «ελεύθερων σκοπευτών» και των αθεράπευτα εργένηδων. Μην χάσετε την ευκαιρία.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Πονάνε τα κόκαλά σας; Το μυοσκελετικό, είναι σε κακό χάλι; Πάσχετε από τα δόντια; Πονοκέφαλοι; Αν όλα αυτά, σας έχουν παρουσιαστεί, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, εκτός κι αν ξέρετε ότι υπάρχει θέμα. Σε λίγο καιρό όμως, όλα θα έχουν τελειώσει, ακόμα και για σας με τα χρόνια προβλήματα σε τέτοια θέματα.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Με ελεγχόμενο ενθουσιασμό θα κλείσετε συμφωνίες, που πριν λίγο καιρό σας φαινόταν δύσκολες. Θα έρθετε σε επαφή με συνεργάτες και συνεταίρους και θα βρείτε λύσεις σε πολύ δύσκολα προβλήματα. Αλλά και στα αισθηματικά, θα περάσετε ένα πολύ όμορφο διήμερο.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Ο Πλούτωνας απέναντί σας, σας κάνει ίσως, τη ζωή δύσκολη, ιδιαίτερα αν εμπλέκεστε αισθηματικά με Αιγόκερους. Ωστόσο, αυτή είναι μια περίοδος που θα πάρετε μαθήματα καλής συμπεριφοράς και δυναμικής αντιμετώπισης των δυσκολιών σας. Ευχόμαστε να αριστεύσετε.

 

Λέων 23/7-23/8

Έχετε «κλειστεί» πολύ το τελευταίο διάστημα, είναι αλήθεια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι δικοί σας άνθρωποι πρέπει να ανέχονται τις γκρίνιες σας. Ευνοούνται όσοι ασχολούνται με θέματα εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και μεταπτυχιακών. Αν θελήσετε να ταξιδέψετε για να ανανεωθείτε, κάντε το.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Η δουλειά σε πρώτο πλάνο, ζουμάρετε στους παράγοντες που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία, ακόμα κι αν αυτοί είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν θεωρείτε ότι μπορείτε να συνεργαστείτε αρμονικά. Εστιάστε την προσοχή σας, στα δικαιώματά σας και μην διαπραγματεύεστε την πείρα και τις γνώσεις σας.

 

Ζυγός 23/9-22/10

Ανάμεσα σε φίλους, βρίσκετε τον εαυτό σας. Στις κοινωνικές εκδηλώσεις νιώθετε σαν στο σπίτι σας. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για συνεύρεση με φίλους και σε πολλά happenings θα είστε προσκεκλημένοι. Μη σας πω, και τα τιμώμενα πρόσωπα…η καλύτερή σας.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Οδεύετε προς διανοητική και ψυχολογική κατάρρευση, με τόσα που απασχολούν τις σκέψεις σας. Αν δεν βάλετε σε τάξη, και δεν ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας, σύντομα θα χρειαστείτε ψυχολόγο για να σας ξεμπλέξει απ’ τον κυκεώνα των προβλημάτων σας.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Ενισχύεται η υποκειμενική κρίση αλλά και η ευαισθησία σας. Λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα και τη διάθεση της στιγμής. Μπορεί να αποζητήσετε την προσοχή διογκώνοντας τις ευαισθησίες και τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Αυτό, ίσως φέρει τη ρήξη με τους δικούς σας ανθρώπους.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Μπορεί ο Πλούτωνας να σαρώνει στην κυριολεξία κάθε τι που θεωρούσατε κατεστημένο, τα οικονομικά σας όμως, δεν τα αγγίζει. Όχι μόνο δεν «σαρώνονται», αντίθετα, αυξάνονται και πληθύνονται. Νέοι επαγγελματικοί προσανατολισμοί και επιτυχίες σας περιμένουν.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Υψηλή επικοινωνιακή διάθεση. Θα ανοίξετε την ατζέντα σας και θα πάρετε με τη σειρά, όλους τους φίλους και τους γνωστούς, στο τηλέφωνο. Το Facebook θα πάρει φωτιά. Μιλήστε με την ψυχή σας. Χαλαρώστε και ανανεώστε τις φιλίες και τις υπόλοιπες σχέσεις σας.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, από το να παραμείνετε στο σπίτι και να χαλαρώσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η διάθεσή σας για έξοδα, είναι περιορισμένη σήμερα, ευτυχώς. Το βραδάκι, ίσως να επιδοθείτε σε ερωτικές και άλλου είδους περιπτύξεις.
Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews