Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 13 Ιουνίου

0
56

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

 

Κριός 21/3-20/4

Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και καλές συμφωνίες στα επαγγελματικά σας, ουρανοκατέβατοι έρωτες ζωντανεύουν την ρουτίνα σας, ανοίγει νέος κύκλος γνωριμιών, είστε σε δημιουργική περίοδος της ζωή σας, ιδανική περίοδος να διασκεδάσετε και να ερωτοτροπήσετε.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Σήμερα για σας ευνοούνται τα οικονομικά σας, οι προσωπικές σας σχέσεις περνούν πάλι κρίση, κάποιο άτομο στη δουλειά σας μιλά άσχημα πίσω από την πλάτη σας, τα γεγονότα που έρχονται θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Σήμερα για σας το τρίγωνο Ερμή Δία ευνοεί, συζητήσεις και καλές συμφωνίες για σας, ακόμα και νέες γνωριμίες, στη συνέχεια τα τρίγωνα του Δία θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που θέλεις.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Σήμερα η διάθεση σας θα είναι καλή, αλλά και πολύ επικοινωνιακή ξεκινά μια περίοδος ανανέωσης για σας, ακολουθούν εκπλήξεις που θα είναι οι πιο πολλές ευχάριστες και μια συνάντηση τυχαία θα σας κάνει να χαρείτε.

 

Λέων 23/7-23/8

Σήμερα είναι καλή μέρα για σας να κάνετε συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο, προσοχή όμως σε συζητήσεις που καίνε, η υπερένταση σήμερα δεν είναι καλός σύμβουλος, προσπάθησε να πατάς γερά στα πόδια σου και να στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις και όχι στις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια που ακούς.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Από σήμερα για σας θα υπάρξουν ευκαιρίες οικονομικές αλλά και επαγγελματικές ,οι ευθύνες που θα αναλάβετε στη δουλειά θα σας αγχώσουν, ηρεμήστε όλα θα πάνε καλά, μετά από μια περίοδο αστάθειας στα αισθηματικά σας και με πολλές διακυμάνσεις, θα ξαναβρείτε την ηρεμία σας .

 

Ζυγός 23/9-22/10

Σήμερα η μέρα αυτή είναι σημαντική αλλά και τυχερή για σας ,τα οικονομικά σας αρχίζουν σιγά-σιγά και λύνονται ,έρχονται ιδανικές μέρες για τους ελεύθερους, ακόμα και ένας αρραβώνας, γενικά ο μήνας Ιούνιος ,είναι μήνας ευκαιριών για σας είναι μήνας που σας βοηθά να ανακάμψετε και σωματικά αλλά και ψυχολογικά.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Το τρίγωνο Ερμή – Δία προωθεί οικονομικά θέματα προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, είναι γόνιμη περίοδος για σας, ακόμα και πρόταση γάμου για τους ελεύθερους, η καλή σας διάθεση επανέρχεται.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Αν θέλετε να υπογράψετε κάτι και να κάνετε κάποιες συμφωνίες σήμερα είναι η καλύτερη μέρα, μόνο βρείτε τους κατάλληλους συμμάχους, θα γίνουν κάποιες ανατροπές εσείς όμως μην το βάζετε κάτω, είναι μια περίοδος για σας που μπορείτε να σταθεροποιήσετε καταστάσεις, φροντίστε να εκμεταλλευτείτε, όλες τις ευκαιρίες.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Από σήμερα για σας έρχονται επιτυχίες στη δουλειά σας, συνεχίζονται μόνο οι εντάσεις στην οικογένειά σας προσπαθήστε να μην σας παρασύρει ο θυμός, επιτέλους πρέπει να ασχοληθείτε και με τα προσωπικά σας.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για σας, τολμήστε να ξεκινήσετε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ζωή σας θα σας βγει σε καλό, οι φίλοι αναζητούν την παρέα σας, καλή περίοδος να βάλετε άσκηση στη ζωή σας, να κάνετε ένα ταξίδι, που εδώ και καιρό τα έχετε σε αναμονή.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Από σήμερα σιγά – σιγά λύνονται κάποια θέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον προς το καλύτερο, κρίσιμη περίοδος όμως στο χώρο της δουλειά σας σήμερα όμως πρέπει να δείξετε ενδιαφέρων στα προσωπικά σας, να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας χαρμόσυνες ειδήσεις θα σας αλλάξουν την ψυχολογία σας.

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews