Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου

0
69

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Κριός 21/3-20/4

Από σήμερα για σας το κλίμα αρχίζει και αλλάζει ,προς το καλύτερο, προσοχή όμως στης εξαπατήσεις, το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σας λέει πως μια συζήτηση σας μπερδεύει, πιστεύεται ότι παίζονται παιχνίδια πίσω από την πλάτη σας να είστε προσεκτικοί.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Και εσείς πρέπει να είστε προσεκτικοί στις εξαπατήσεις, προσωπικές σχέσεις περνούν πάλι από κρίσεις, θέματα όπως εισόδημα, χρήμα, αισθηματικά ιδιοκτησία τα έχετε πάλι επί τάπητος, μην βιάζεστε μην παίρνετε αποφάσεις ακόμη, έχει ο καιρός γυρίσματα έρχονται καλύτερες μέρες για σας.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Προσοχή στις εξαπατήσεις η υπεραισιοδοξία σας κάνει να κάνετε πολλά λάθη, προς το παρόν κρατήστε μικρό καλάθι, σήμερα δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε κάποιες εντάσεις στο σπίτι, πάλι και εσείς βάζετε επί τάπητος θέματα όπως το εγώ σας, προσωπικές υποθέσεις.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Το κλίμα δεν είναι καλό για σας σήμερα, αποφύγετε συζητήσεις, συμφωνίες το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα εσάς σας μπερδεύει σας φέρνει σύγχυση, δεν μπορείτε ακόμη να επενδύσετε σε κάτι σταθερό, τα πράγματα ακόμη είναι ρευστά.

 

Λέων 23/7-23/8

Σήμερα είναι αυτό που λέμε κοιμάστε και ονειρεύεστε, η σύγχυση επικρατεί μέσα σας, από αυτόν τον μήνα όμως αρχίζετε και βλέπετε λίγο φως στο σκοτάδι, στα αισθηματικά σας είστε πολύ προσεκτικοί, ακόμη δεν γνωρίζετε το τι θέλετε, ποιο πρόσωπο θέλετε. Ακόμη έχετε πολλά ερωτηματικά μέσα σας.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Συναισθηματικές εμπλοκές δεν λείπουν και δεν σας λείψουν ακόμη, στα αισθηματικά σας υπάρχουν και παραπλανήσεις, καλό είναι να μην πάρετε ακόμη αποφάσεις πάνω σε αυτό το θέμα.

 

Ζυγός 23/9-22/10

Και για σας σήμερα υπάρχει πλάνη στα αισθηματικά σας, είστε στο σκοτάδι ακόμη, δεν πατάτε γερά στα πόδια σας, έχετε όμως κοντά σας ανθρώπους που σας στηρίζουν, κρατήστε μικρό καλάθι στις μεγάλες υποσχέσεις που ακούτε.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Στα αισθηματικά σας έχετε καταλάβει ότι ήρθε η φθορά ,σήμερα προσέξτε να μην κάνετε λάθη, δεν είναι και η καλύτερη σας μέρα και αυτό τον μήνα σας προβληματίζουν τα οικονομικά σας, σε όλα τα θέματα έρχεται ανανέωση, κάντε λίγο υπομονή ακόμη.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Ξεκινά η περίοδος του ξεκαθαρίσματος για σας, πρέπει να είστε προσεκτική η μέρα κρύβει παγίδες, μια συνάντηση θα σας μπερδέψει σήμερα ,ίσως σας δώσουν συμβουλές που θα σας αποπροσανατολίσουν και αντί να σας βοηθήσουν, θα σας μπερδέψουν χειρότερα, αποφασίστε μόνοι σας.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Σήμερα κάποια άτομα θα σας επιτεθούν, μια είδηση και σας θα σας απογοητεύσει, οι πολλές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε, άμεσα θα διακριθείτε για τα ταλέντα σας στο χώρο της δουλειάς, σήμερα για σας ευνοούνται οι επαφές και οι μετακινήσεις.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές σας, ίσως σήμερα συναντήσετε άτομα από το παρελθόν σας, ιδανική μέρα να την περάσετε με τους φίλους σας και να σταματήσετε να ασχολείστε με το σπίτι.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Σήμερα είναι η μέρα σας, θα ξεχωρίσετε σε όλα τα επίπεδα, η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας βελτιώνει την καθημερινότητα σας χαρίζει όμορφες στιγμές, με αγαπημένα πρόσωπα, το φλερτ είναι στο φόρτε του, αρπάξτε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews