Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου

0
45

Κριός 21/3-20/4

Nα είστε αμερόληπτοι με τις επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον των συναδέλφων σας και να είστε σε θέση να αναγνωρίζετε το δίκιο, ακόμα κι όταν προέρχεται από ανθρώπους που δεν «τους πάτε» και πολύ. Προβλήματα υγείας, ξεπερνιούνται εύκολα.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Δεν είναι εύκολο να συνεννοηθείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, αλλά είστε διατεθειμένοι να το προσπαθήσετε. Αν η προσπάθειά σας γίνει επί της ουσίας, να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξει, τόσο κατανόηση, όσο και συνεννόηση. Μια συμφωνία που «κυνηγάτε» εδώ και καιρό, σήμερα καταλήγει αίσια.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Πλέετε σε μια θάλασσα ερωτικών φαντασιώσεων, και δεν βρίσκετε κάποιο πρόσωπο της αρεσκείας σας για να τις πραγματοποιήσετε; Αν κοιτάξετε καλά γύρω σας, θα δείτε ότι υπάρχει το κατάλληλο πρόσωπο, αρκεί να αδράξετε την ευκαιρία. Αποφύγετε τη μεμψιμοιρία.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Διάφορα γεγονότα, υποδαυλίζουν τα νεύρα σας. Δημιουργούνται εντάσεις απ’ το πουθενά, ενώ στο οικείο περιβάλλον σας, μάλλον δεν σας χωράει ο τόπος. Πριν πάρετε παρορμητικές αποφάσεις, καλύτερα να σκεφθείτε πώς μπορείτε να συμβάλλετε ώστε να αλλάξουν οι συνθήκες γύρω σας.

 

Λέων 23/7-23/8

Δρέψατε πολλές δάφνες, πήρατε πολλά εύσημα, αναγνωρίστηκε η αξία σας, αλλά εσείς, το νου σας. Μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας. Αντίθετα, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να αγχωθείτε για να προλάβετε τις εξελίξεις που τρέχουν και μπορεί να σας προσπεράσουν.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και θα περάσετε όμορφα, αλλά μην ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας προς τον κοινωνικό περίγυρο. Υπάρχουν φίλοι ή συγγενείς που έχουν την ανάγκη σας και σεις ασχολείστε με το κοινωνικό σας «φαίνεσθαι»

 

Ζυγός 23/9-22/10

Διακατέχεστε από εμμονές, που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, το οποίο, μάλλον, δεν έχετε καταφέρει να αποποιηθείτε εντελώς. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε τα κακώς κείμενα, μια και όπου να ‘ναι, γυρίζει και ορθό δρόμος ο Δίας, για αυτό βιαστείτε.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Ακόμα και έναν έντονο συναισθηματισμό, που σας κατακλύζει, είστε ικανοί να αποποιηθείτε, προκειμένου να μην αφήσετε τους άλλους να δουν, πόσο ευαίσθητοι είστε. Τουλάχιστον, μην στερείτε από το σύντροφό σας θα όμορφά σας αισθήματα. Εκείνος/η, δεν θα σας παρεξηγήσει ούτε θα σας εκμεταλλευτεί.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Τα οικονομικά για μια φορά ακόμα, στο προσκήνιο. Τα χρήματα, φαίνεται να έχουν πάρει μια κατεύθυνση προς το μέρος σας, κι αυτό θα ήταν καλό, αν δεν ήσασταν τόσο σπάταλοι. Διευθετήστε τα φορολογικά σας. Οι καιροί δεν ευνοούν αυτούς που έχουν εκκρεμότητες.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Επικοινωνίες, ταξιδάκια, δημόσιες σχέσεις, συνεννοήσεις, συνομιλίες και συνδιαλέξεις, για θέματα επαγγελματικά, οικονομικά, ίσως φιλικά και οικογενειακά. Τα λόγια σας, θα είναι ξεκάθαρα, αλλά και απόλυτα. Η επιτυχία ωστόσο, δεν έρχεται ακόμα. Υπομονή.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Ο Δίας από το Ζυγό, είναι ακόμα ανάδρομος, και δεν ευνοεί την αισιοδοξία σας. Εσείς όμως, δεν χάνετε τον καιρό σας, όλο και κάποιες «γνωριμίες» θα κάνετε, εκτός οικογενειακής εστίας. Με προσοχή, μην σας πάρουν είδηση.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Η εύνοια δίνεται περισσότερο στους εκπροσώπους του ζωδίου που ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι δεν θα περάσετε καλά, στον κινηματογράφο, στις αίθουσες τέχνης, ή απλά, βάζοντας μουσική στο σπίτι και χορεύοντας μπροστά στον καθρέφτη.

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews